Cum a reușit să slăbească atât de mult? Uite ce mănâncă Minodora

 
+3 click pentru
galerie

De când a reuşit să slăbească, Minodora ţine regim. Artista are grijă ce şi cât mănâncă, deşi serviciul îi cam dă peste cap programul. Ca să îşi ţină fanii la curent cu dieta, Minodora postează fotografii cu meniul zilnic. Pozele sunt chiar motivaţionale pentru admiratorii vedetei, mai ales că aceasta a ajuns la o greutate de invidiat după lupte grele cu kilogramele în plus. Dar şi Minodora mai are de învăţat, mai ales la capitolul cantitate şi combinaţii alimentare.


Artista se menţine în formă cu o dietă sănătoasă pe bază de legume şi alimente neprocesate: „Vă poftesc la masă! Micul dejun: ouă, piept de pui afumat, un pic de mozzarela, ardei gras, castravete, iaurt, un fresh, o cafea neagră. Fără pâine!"


Când au văzut farfuria cu vârf, admiratorii Minodorei nu au ezitat să o taxeze pe vedetă. I-au făcut observaţie că, deşi mănâncă sănătos, porţia este aproape dublă! Artista a ţinut să clarifice misterul: serveşte mâncarea din aceeaşi farfurie cu soţul ei, deci, într-adevăr micul dejun din imagine era pentru doi.

Deşi ar trebui să se hrănească după un program bătut în cuie, Minodora îşi mai decalează mesele. Din cauza filmărilor, iaurtul din imagine va fi savurat ceva mai târziu! Totuşi, cântăreaţa mai are de învăţat chiar şi de la fani.

„Şi eu am slăbit 30 de kilograme în mai puţin de 1 an, mâncând. Un sfat pentru tine: nu combina niciodată cărniţa cu brânzeturi. Ouă fierte, brânzică şi legume, cărniţă cu legume sau salată. Acesta e un secret să slăbeşti." a sfătuit-o o fană.

Dacă o ţine tot aşa, Minodora ar putea face concurenţă serioasă divelor autohtone deja silfide. Totuşi ar trebui să îşi pună mâncarea separat, nu de alta, dar să nu cadă pradă ispitei culinare!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest