Cum a reușit Alina Ceușan să slăbească, după ce a luat 20 de kilograme în timpul sarcinii

 

Alina Ceușan trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra vlogger-iță se bucură din plin de rolul de mămică și a îmbrățișat tot ce a venit cu el. Inclusiv transformarea fizică pe care a suferit-o pe parcursul sarcinii, după ce s-a îngrășat 20 de kilograme. Și despre cum a scăpat de ele, a vorbit chiar ea!

Alina Ceușan a devenit mămică pentru prima dată, în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci și-a dedicat tot timpul micuțului său, Rock. Fosta concurentă de la „Asia Express” a dezvăluit că deși a făcut pe timpul sarcinii activități sportive, kilogramele tot s-au lipit de ea, însă la fel de repede a reușit sa scape de ele.

Pe contul său de socializare, Alina Ceușan a mărturisit că înainte să afle că este însărcinată avea 52 de kilograme, iar la două luni de sarcină, mai adăugase încă două. În momentul în care a mers să nască deja pusese aproape 20 de kilograme, iar acum a ajuns la greutatea de 60 de kilograme.

Vedeta a dezvăluit că a scăpat de cele 10 kilograme fară să facă mai nimic, iar asta pentru că recuperarea după operația de cezariană nu i-a permis să aibă activitatea fizică: „Nu am făcut absolut nimic ca să slăbesc. Pur și simplu, kilogramele s-au dus din spital, cu placenta, cu copilul. Când am ajuns acasă, aveam deja 7 kilograme pierdute. Am pierdut încă vreo 3 cu alăptarea”, a spus ea.

Cât despre celelalte opt kilograme de care vrea să scape, Alina Ceușan speră că le va topi prin alimentație corespunzătoare și prin sport: „Am făcut kinetoterapie din spital. (...) Mai am încă o săptămână jumate sau două până la controlul de 6 săptămâni, după care cred că mă pot reapuca de sport. M-a ajutat că am făcut sport în timpul sarcinii”, a mai spus vloggerița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest