Cum a reușit Costi Ioniță să facă o avere din muzică. Adevărul despre destrămarea trupei Valahia! VIDEO

 

Costi Ioniță nu este doar un artist îndrăgit în România, ci este și un producător de top peste Ocean, care a colaborat cu cei mai tari cântăreți din lume, reușind să facă o adevărată avere din muzică! Mai mult decât atât am aflat și de ce trupa Valahia s-a destrămat, făcându-l pe Costi Ioniță să înceapă o carieră solo.

Trupa Valahia a fost un adevărat fenomen, în urma căruia Costi Ioniță, Mihai Trăistariu și Dorin Topală au câștigat bani grămadă. După ce au început să apară neînțelegeri, trupa s-a destrămat, iar succesul celor trei părea să se termine.

”Atunci am simțit succesul din plin. Aveam 19 ani și eram copil, trăiam succesul. M-a luat puțin valul și am avut senzația că nu o să mai am probleme cu banii. După patru ani am spart trupa, că nu ne-am mai înțeles cu Costi Ioniță. A fost o ceartă.”, a declarat Mihai pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, Costi Ioniță nu s-a dat bătut și a luptat pentru o carieră și mai înfloritoare. Artistul a plecat să se reinventeze în Statele Unite ale Americii unde a dat lovitura. Visul american a prins contur pentru artist după ce a început să colaboreze cu unele dintre cele mai tari voci, Shaggy, Kat de Luna, Mohombi sau Faydee fiind doar câteva nume din muzica internațională care au scos alături de Costi Ioniță adevărate hituri, cu peste 200 de milioane de vizualizări.

Acum s-a întors în țară și ușor, ușor pune monopol pe piața de aici. Costi Ioniță a început să colaboreze și cu cei mai tari artiști de la noi precum Lidia Buble, Dani Mocanu, Florin Salam și fiica acestuia. A scos hit după hit și a rupt piața muzicală românească. Colaborările lui Costi Ionița sunt cu artiști din toate zonele muzicale și indiferent de gen, piesele lui se situează pe primele locuri din topurile muzicale din România.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest