Cum a reușit Dan Bălan să dea lovitura în muzică imediat după destrămarea trupei O-Zone!

 

După ce trupa O-Zone s-a destrămat, Dan Bălan nu a renunțat la cariera sa. Ci din contră! Acesta a avut parte de un succes răsunător ca artist individual, fiind ajutat de cei mai tari producători din America, țară în care a plecat imediat după separarea de ceilalți membrii ai trupei. 

Chiar dacă piesele lansate nu i-au adus saci de bani, artistul a reușit să scoată hit după hit, iar melodiile lui au fost mereu pe primele locuri în topurile muzicale atât din România, cât și de peste granițe.

În 2018, artistul a lansat o melodie alături de Matteo care a fost extrem de apreciată. Videoclipul piesei a strâns peste 95 de milioane de vizualizări. Dan Bălan a apărut în lumina reflectoarelor și în postura de jurat la un concurs de talente din Ucraina. Acolo artistul a avut parte de o adevărată surpriză din partea unei concurente care a cântat „Dragostea din Tei”, sub o altă formă.

Acesta a fost atât de încântat de blondina care i-a cântat piesa, încât au scos împreună o altă variantă a hit-ului cu care Dan Bălan a făcut milioane de euro. Cei doi s-au bucurat de un real succes pentru că piesa a strâns aproape 20 de milioane de vizualizări.

Faima lui Dan Bălan este la cote înalte în Rusia, unde artistul a devenit foarte cunoscut. Recent, acesta a scos un hit în limba rusă care a fost un real succes, iar videoclipul piesei a avut peste 10 milioane de vizualizări în doar cinci zile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest