Cum a reușit Dorian Popa să își recupereze portofelul, după ce i-a fost furat: “Cu tractorul pe câmp”/ VIDEO

 

În urmă cu câteva zile, Dorian Popa a fost prădat de hoți, lăsându-l fără portofelul plin de acte și bani. Norocos din fire, artistul și-a recuperat bunul, iar pe pagina lui persoanlă a povestit cum a reușit să reintre în posesia lui.

Ultimul lucru de care Dorian Popa avea nevoie era să rămână fără portofelul doldora de bani și plin cu acte, după ce a investit în vila sa aproximativ 300.000 de euro. Și chiar dacă inițial a crezut că l-a pierdut, un telefon minune a făcut lumină în cazul dispariției.

Dorian Popa a dezvăluit că un agricultor, în timp ce se afla pe câmp cu tractorul, a găsit portofelul artistului chiar în lamele utilajului. Muncitorul l-a sunat și i-a mărturisit că se află în posesia bunului și că poate oricând să vină să și-l recupereze.

„Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care cineva te sună din Domnești, cu tractorul pe câmp, spunând că ți-a luat portofelul în lamele tractorului. Și că ai întreg buletinul, certificatul de naștere și permisul de conducere! Și eu îl iubesc pe acest domn și abia aștept să ajung în Domnești să îi dau o mare cinste. Și hoțule, să moară Jaxana, l-ai aruncat în boscheți. Știam eu că nu l-am pierdut, că nu pierd eu portofelul. Dar l-am găsit”, a mărturisit Dorian Popa pe Instagram.

Investiție de 300.000 de euro

Dorian Popa este mândru din cale-afară de vila pe care a construit-o de la zero, pentru bunul plac, acolo unde își va petrece restul vieții alături de iubita sa, Babs. Dar pentru că gusturile artistuluii nu sunt deloc ieftine,


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest