Cum a reușit Jorge să se mute la munte, în plină pandemie: “Am prieteni care lucrează în Poliție”

 

Jorge a vrut să se mai detașeze puțin de situația actuală din România și să își mai creeze un mediu cât mai plăcut pentru autoizolare. Așa că artistul și-a făcut băgăjelul și a fugit la munte alături de întreaga familie. Destinația pe care a ales-o cântărețul pentru o autoizolare cât mai relaxantă se afla în Azuga. Aici artistul a închiriat o vilă timp de o lună de zile, iar pentru că orice moft costă, Jorge a scos din buzunar pentru tot sejurul, aproximativ 6.000 de euro.

“Am împachetat pentru o lună de zile, iar mașinile au fost full. Am pus și studio-ul în mașină, geamantane peste geamantane, trei copii, bonă, eu și soția și am venit în Azuga. Aerul este fantastic.” a spus Jorge pe pagina lui personală.

Jorge și familia sa au avut grijă să nu se simtă singuri, așa că aceștia o au vecină pe nimeni alta decât Alina Pușcaș. Planul lui Jorge nu a fost tocmai perfect. Artistul s-a cazat într-o zonă de risc, aproape de un versant care s-a surpat. Chiar dacă a fugit din București, Jorge s-a asigurat că are toate actele în regulă.

“Am întrebat prieteni care lucrează în poliție. Ne-au sfătuit să completăm declarația pe proprie răspundere cu autoizolare la adresa la care ne aflăm acum în Azuga. Atașat am pus și factura acestei deplasări, pentru că nu este pe gratis această casă.” a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest