Cum a reușit Laurette să se cupleze cu un celebru artist din lumea trap-ului internațional/ VIDEO

 

A vrut să se mărite cu un milionar, dar a dat lovitura în showbiz! Cel internaţional! Laurette a ajuns la braţul unui artist din străinătate. Şi nu orice artist, ci regele trap-ului african! Am aflat cine e şi în ce cercuri se învârte bărbatul.

Noul bărbat din viața lui Laurette este un celebru cântăreț din Londra. Kc Pozzy concurează cu nume mari de la el din țară. Regele trap-ului african rupe topurile cu melodii de excepție. Scoate hit după hit și nu se lasă până va fi cunoscut în toată lumea. Artistul a colaborat cu nume mari din intrustria muzicii britanice. Kc Pozzy este originar din Lagos, Africa, iar piesele pe care le cântă sunt tipice țării sale.  

Atitudine, privire, zâmbet. Cu așa calități putem înțelege cum a cucerit-o artistul pe frumoasa mulatră. Regele trap-ului se ocupă în detaliu de stilul său. Se îmbracă în haine scumpe, iar accesoriile sunt pe măsură!

Artistul a pus ochii pe vedeta de la noi și își dorește să o lanseze pe Laurette in lumea muzicii. Cei doi nu au stat degeaba și au lansat împreună o super piesa cu care sunt hotarâți să ajungă în topurile internaționale. Și ce rege este acela fără regină? Kc Pozzy a decis ca Laurette să îi fie regina afro, așa cum o spune și numele piesei.

Unde s-au cunoscut cei doi

„L-am cunoscut într-un club, în Londra. El cânta pe scenă și ne-am împrietenit, a vorbit. Trebuia să vină ca să promovăm piesa la toate emisiunile, iar eu trebuia să merg la Londra. El e foarte încântat să vină în România. Nu am vorbit de nuntă. E foarte mișto și ca om și ca artist.” a spus Laurette, în cadrul emisiunii matinal de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest