Cum a reuşit Mariana Roşca să ajungă lângă marii milionari ai lumii. Blonda lui Iri învârte banii cu lopata/ VIDEO

 

Am aflat ce s-a ales de starleta pe care o vedeai aproape zilnic la Tv și a fost implicată în cele mai răsunătoare scandaluri din showbiz. După ce a dispărut total din lumina reflectoarelor, blonda lui Iri a ajuns să învârtă banii cu lopata în Dubai.

Vă era dor de controversata Mariana Roșca? De ceva vreme a dat viața agitată din București, pe viața liniștită și luxoasă, din Dubai. Unde ce credeți că face? Afaceri, bineînțeles. Ci nu orice fel de afaceri, ci unele pe bani grei, în imiobiliare.

Mariana Roșca este cunoscută în showbiz-ul românesc pentru diversele scandaluri în care a fost implicată, dar și datorită câtorva relații cu bărbații potenți din punct de vedere financiar din România. Și dacă tot vorbim despre bogăție, știm cu toții că tinerele sperante din lumea mondenă ajung în Dubai doar la invitația domnilor cărora le plac vacanțele scumpe alături de fete frumoase.

Nu este și cazul Marianei, care a plecat în Dubai, în scopuri profesionale. Fosta blondă a lui Adrian Cristea sau a lui Irinel Columbeanu este agent imobiliar intr-una dintre cele mai exclusiviste piețe din lume. Vedeta face tranzacții pentru care ia comision de ordinul zecilor sau chiar a sutelor de mii de euro.

Mariana Roșca nu a avut o viață prea simplă și își expunea des dramele la tv. A suferit, a trecut prin clipe grele. Blondina s-a ales doar cu un palmares bogat. La un moment dat și-a dorit să se așeze la casa ei și să facă un copil, dar nu a fost să fie.

Dar tot răul spre bine, pentru că după ce a plecat si s-a concentrat pe afacerea din imobiliare, Mariana Roșca a ajuns să se învârtă în cele mai tari cercuri cu milionari din lume.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest