Cum a reușit Minodora să slăbească 40 de kilograme: „Mănânc orice. Inclusiv slănină cu ceapă și pâine”

 

Minodora s-a transformat radical, după ce a topit 40 de kilograme! Interpreta de muzică de petrecere a reușit să ajungă la silueta la care visa de ani buni și în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 a dezvăluit în ce a constat secretul schimbării sale.

Minodora arată mai bine ca niciodată! La cei 42 de ani ai săi, artista a reușit să ajungă la numărul de kilograme pe care îl avea în adolescență și pe care nu l-a mai văzut pe cântar de ani buni.

Deși a apelat la intervenția de micșorare a stomacului, rezultatele nu au fost așa cum și le-a dorit, chiar ea mărturisind că a fost profund dezamăgită de modul în care a arătat după.

Dragele mele doamne! M-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat, cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului. Am reusit să slăbesc cu ajutorul operației în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin (pentru că nu poți datorită operației), însă, ffff des, am început să mă îngraș… 8 kg!!! Nu mi-a convenit deloc!!!”, spunea Minodora, în urmă cu ceva timp.

Invitată în cadrul emisiunii „Acces Direct”, Minodora a dezvăluit că în momentul în care a observat că a început să se îngrașe din nou, a apelat la o dietă puțin nonconformistă, în care are voie să mănânce orice, însă în cantități foarte mici.

”Mânânc absolut orice, inlcusiv slănină afumată cu ceapă și pâine. Mânânc inclusiv dulce, cantitățiile de mâncare sunt foarte mici cât să-mi fac pofta. Am trei mese, gustări nu, lichide în loc de aceasta. Poate un iaurt!”, a spus Minodora!

Pe lângă acest aspect, artista a mărturisit că se folosește și de niște picături din Italia care o ajută să îi taie pofta de mâncare, însă toate sunt în combinație cu un stil de viață activ, datorită antrenamentelor pe care le face.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest