Cum a reușit Minodora să topească 26 de kilograme într-un timp record: „Cine ciugulește, nu slăbește”

 

Minodora este de nerecunoscut! Celebra cântăreață a reușit să slăbească aproape 30 de kilograme, într-un timp foarte scurt. Invitată în platoul emisiunii matinale de la Antena Stars, interpreta a dezvăluit în ce constă secretul siluetei de vis pe care a obținut-o.

De când s-a lansat în industria muzicală românească, Minodor a fost cunoscută de publicul larg drept o femeie cu forme rubensiene și chiar dacă niciodată nu a auzit comentarii răutăcioase din partea admiratorilor săi, legate de silueta sa, artista a decis să apeleze la operația de micșorare a stomacului pentru încrederea în sine.

Chiar dacă imediat după intervenția chirurgicală, numărul kilogramelor de pe cântar nu scădea, Minodora nu și-a pierdut speranța și a apelat la un mod de viață, cu adevărat, sănătos. Pentru că „ciugulea” între mesele principale, se pare că artista nu reușea să slăbească nici măcar un gram. Odată ce a renunțat la micile gustări, diferențele au fost unele considerabile, astfel reușind să ajungă la performanța de a scăpa de 26 de kilograme.  

„Nu este niciun fel de secret. Secretul este mâncare, cantitatea de dulciuri pe care o mănânci. Pentru că nimeni nu se poate îngrășa de la aer. Te îngrași de la ce bagi în gură. Mă ajută faptul că am operația de stomac, pentru că cantitatea de mâncare este mult mai mică, iar în momentul în care stomacul s-a umplut, nu mai poți mânca. Se spune că cine ciugulește, nu slăbește. Eu am pornit de la 98 de kilograme, iar acum am în jur de 72-70. Nu vreau să mai slăbesc, pentru că nu îmi doresc să fiu o slăbănoagă.” a spus Minodora în cadrul emisiunii „Star Matinal”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest