Cum a reușit Oana Roman să topească 10 kilograme, într-un timp foarte scurt: „Țin o dietă pe care am inventat-o”

 

Oana Roman s-a transformat radical, după ce a topit 10 kilograme! Vedeta a dezvăluit în ce constă secretul noii sale siluete și cum se simte acum.

Oana Roman a reușit să scape de 10 kilograme, iar transformarea fizică este mai mult decât evidentă. Vedeta nu a apelat nici la ajutorul bisturiului, nici la ajutorul vreunui nutriționist, bazând-se pe cunoștințele pe care le avea chiar ea și creându-și propria dietă.

Pe contul ei de socializare, Oana Roman le-a dezvăluit admiratorilor care i-au sesizat noua siluetă, pe ce anume s-a bazat planul nutrițional pe care l-a urmat cu sfințenie încă de la începutul pandemiei de coronavirus.

„Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineaţa, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic”, a explicat Oana Roman.

Pe lângă dieta minune, Oana Roman a apelat și la proceduri corporale cu ajutorul cărora pielea ei a căpătat un alt tonus. Și chiar dacă a scăpat de numărul de kilograme pe care și l-a propus la începutul anului, fiica lui Petre Roman nu are de gând să se oprească aici până când nu va ajunge la silueta de vis pe care și-o dorește.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest