Cum a reușit Oana Roman să topească 10 kilograme într-un timp record: „Mănânc orice!”

 

Ce transformare! Oana Roman a topit mai bine de 10 kilograme, iar rezultatele sunt vizibile. Hainele se așază altfel pe ea, iar vedeta spune că se simte mult mai bine în pielea ei, dar cum a început totul și ce a ambiționat-o pe vedetă să renunțe la kilogramele în plus, ne-a spus chiar ea! 

"Am început în noiembrie, când m-am întâlnit cu o prietenă care are o clinică de remodelare corporală și care mi-a dat o provocare. Mi-a zis că dacă mă tin de dietă, o să mă transform complet." a spus Oana Roman pentru Antena Stars.

Deși a fost sceptică la început, Oana Roman s-a tinut de pariu, iar acum se bucură de rezultate notabile. "Și am început să mă țin de aceste proceduri și în paralel să țin un fel de dietă pentru mine, nu am fost la nutriționist. Mănânc orice, dar foarte puțin. Procedurile te ajută să slăbești în cm, că eu așa am slăbit practic. Rezultatele se văd foarte repede, la vreo 6 săptămâni, aveam 6 cm în minus în talie, ceea ce e foarte mult. Și am continuat. Acum am 12 cm în minu în talie si 14 în șolduri și în kilograme s-ar traduce vreo 10. Corpul meu a luat o altă formă." a completat vedeta

Transformarea spectaculoasă a Oanei Roman vine și cu sacrificii. Vedeta a fost nevoită să renunțe la hainele pe care le purta și să îșî cumpere o întreagă garderobă nou-nouță, adaptată noii siluete.

„Mi-am vândut mare parte din garderobă. Dar a trebuit să cumpăr altele pentru că a trebuit să schimb și stilul de haine pe care mi-l cumpăr.” a mai spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest