Cum a reuşit Oana Roman să topească kilogramele în plus, în timp record: „Port cu două mărimi mai puţin”

 

Oana Roman a primit în ultima vreme, extrem de multe complimente din partea fanilor. Toţi cei care o urmăresc în mediul online, au sesizat cât de mult a slăbit, iar acum s-a decis să spună în ce constă secretul transformării sale.

Oana Roman topeşte kilogramele pe zi ce trece! Vedeta a scăpat de opt kilograme şi deşi nu pare un număr impresionant, diferenţa se poate vedea cu ochiul liber. Oana Roman a mărturisit că multe din hainele vechi i-au rămas mari, ba chiar mai mult de atât, acum poartă articole vestimentare cu două mărimi mai mici.

„Am slăbit 8 kilograme, dar cel mai bine se vede schimbarea în centimetri. Mai exact, la haine se vede, acum port cu două mărimi mai puțin. La modul că îmi cad pantalonii vechi de pe mine. Am făcut proceduri de slăbit – masaje și tratamente corporale – si, de aceea, se vede mai mult în centimetri”, a declarat Oana Roman, pentru VIVA!

Oana Roman a precizat că secretul nu constă în vreo dietă anume. Ci totul se datorează stilului de viaţă haotic şi a stresului prin care a trecut, stil pe care nu-l recomandă nimănui. Dar chiar aşa, este extrem de mândră de transformarea de care a avut parte, motiv pentru care ori de câte ori postează o fotografie, este cu zâmbetul pe buze.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest