Cum a reușit Oana Roman să topească trei kilograme, în aproape două săptămâni de autoizolare/ VIDEO

 

Pandemia de coronavirus ține vedetele în casă şi multe se plâng de câteva kilograme în plus. Însă nu este și cazul Oanei Roman! Vedeta a topit trei kilograme de când e în autoizolare și a povestit cum a reușit să le dea jos, în aproape două săptămâni de carantină.

Autoizolarea îi prinde bine Oanei Roman și dacă sunteți tentați să credeți că toată lumea care stă în casă, are tendința să mănânce mai mult, ei bine, vă înșelați! Vedeta nu doar că nu a exagerat cu caloriile, ci mai mult decât atât, a reușit să slăbească!

”Sunt foarte fericită pentru că astăzi m-am cântărit și ce credeți, de când a început izolarea mea, se fac aproape 2 saptamani, am slăbit 3 kg, într-o saptămână jumatate, asta pentru că Iza a fost și foarte bolnavă și a făcut o amigdalită foarte urâtă"

Secretul Oanei Roman, se pare, că a constat în mâncatul puțin și lipsa somnului, tratament pe care nu-l recomandăm nimănui, dar care i-a făcut un bine vedetei. Dar pe lângă problemele cu care s-a confruntat din cauza stării de sănătate a fiicei sale, Oana Roman a mai întâmpinat câteva de natură estetică. Din cauza închiderii saloanelor, vedeta a rămas cu coafura nearanjată și cu manichiura nefăcută, iar dacă unele doamne reușesc să se preocupe singure de aceste aspecte, aceasta a mărturisit că are două mâini stângi și că nu se poate descurca fără ajutorul cuiva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest