Cum a reușit Rona Harner să își recupereze fiica de la fostul soț, în plină pandemie/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Rona Hartner trăiește momente fericite, după multe luni de suferință în care nu a putut să își vadă fiica din cauza pandemiei de coronavirus. După mai multe demersuri și speranțe, artista a reușit să își aducă micuța acasă.

„Am reușit să o aduc pe fată de la tatăl ei. Nu a fost greu, de fapt, pentru că pe autorizații ai voie să scrii pentru un motiv imperios că poți recupera copiii. Ne-a dat fetița fără să vorbim, fară să ne pupăm, fără să comunicăm. Am trecut de Poliție, ne-au văzut actele prin geam și a trebuit să ne întoarcem destul de repede.” a spus Rona.

Rona Hartner l-a cunoscut în Franța pe Rocco Sedano, cel care avea să îi devină soț și tată pentru micuța sa. În anul 2008, a divorțat de Rocco, însă au rămas uniți pe veci de fiica lor. Acum, cei doi soți se înțeleg de minune și comunică de dragul micuței.

"Relația pe care o am cu tatăl fiicei întotdeauna a fost bună, pentru că am păstrat un respect reciproc, pentru că va fi și este întotdeauna tatăl ei. Se înțeleg foarte bine, învață foarte multe de la el. Lucrează cu ea și la pian că el este jazzman." a mai spus Rona.

Atunci când credea că în sfârșit și-a găsit liniștea sufletească, destinul i-a dat o nouă palmă Ronei Hartner. Relația cu fostul soț, Rocco Sedano a decurs într-un ritm grabit. Cei doi s-au cunoscut în 2007, au devenit părinți în prima lună a anului următor, iar în ianuarie 2009 au decis să divorțeze, iar motivele au fost unele bine întemeiate.

Tânărul dansator argentinian i-a facut Ronei viața un calvar din cauza geloziilor exagerate. De asemenea, tânărul a refuzat să se căsătorească religios cu artista, lucru pe care aceasta nu l-a putut accepta.

Pe cei doi i-a legat foarte mult pasiunea pentru dans. Rocco Sedano fiind un foarte bun dansator argentinian. După ce viața i-a mai dat încă o palmă și s-a luptat cu cancerul, Rona Harner și-a văzut visul cu ochii și anume să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară, atfel că artista s-a căsătorit cu DJ-ul francez Herve Camielleri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest