Cum a reușit să treacă Nicoleta Luciu peste dezamăgirea profundă, după ce a fost înșelată de partenerul de viață/ VIDEO

 

Nicoleta Luciu a fost una dintre cele mai dorite femei din întreg showbiz-ul autohton, dar chiar și așa a trăit dezamăgirea profundă. Vedeta a fost înșelată de partenerul de viață, iar din episodul dur a învățat cum trebuie să se comporte pentru a fi sigură că nu va mai trece, niciodată, prin așa ceva, astfel că apelează la fel și fel de artificii pentru siguranța familiei.

Nicoleta Luciu reușește să se mențină în formă, în ciuda faptului că a născut patru copii. Deși după fiecare sarcină, frumoasa bruneta a pierdut lupta cu kilogramele, de fiecare dată s-a dat peste cap ca să ajungă, din nou, la un trup de gazelă.

Viața de femeie măritată a Nicoletei Luciu nu a fost tocmai ușoară. Vedeta a fost înșelată de soțul ei cu o antrenoare de kangoo-jumps, la nici un an de la căsătorie. Cei doi aveau șapte de ani de relație și patru copii, motiv pentru care bruneta a decis să treacă peste infidelitate și să își ierte soțul.

"Este un om care știe intotdeauna ce vrea și la un bărbat contează, în primul rând, foarte mult, că-și doreste familie. Nu m-am simțit niciodată neglijată. Merită să-l calci în picioare în momentul în care te-a lăsat pe tine la o parte, dar atunci când nu ai simtit niciodată, absolut nimic, pentru ce? Îți vine, îi tragi două și după aceea treci mai departe.

Viața asta mi-a oferit atât de multe lucruri frumoase, așa că de ce să îmi înegresc mintea și sufletul cu lucruri care oricum trec.” a dezvăluit bruneta, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „Dincolo de Aparențe”

După acest episod, Nicoleta Luciu a vrut să se asigure că nu o să mai treacă niciodată printr-un astfel de moment, așa că s-a pus pe slabit. Uneori a ajuns să leșine din cauza înfometării, dar cu toate astea, nu a vrut să renunțe la ideea că trebuie să aiba un trup de invidiat, așa că a apelat la o dietă care nu i-a dăunat în niciun fel, ci a făcut-o să arate așa cum și-a dorit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest