Cum a scăpat Amalia Năstase de kilogramele în plus, în timp record: „E un program de cinci zile pe lună”

 

După ce a reușit să scape cu greu de peste 20 de kilograme acumulate după cea de-a doua sarcină, Amalia Năstase s-a mai îngrășat încă patru în timpul pandemiei. Însă pentru că nu și-a dorit să revină la forma de după naștere, vedeta a decis să ia rapid măsuri. La ce metodă a apelat ca să slăbească?

Din cauza izolării la domiciliu, în contextul pandemiei de coronavirus, Amalia Năstase s-a îngrășat câteva kilograme bune, astfel că a decis că trebuie să își schimbe stilul de viață și să urmeze cu strictețe un regim. Regim pe care l-a respectat și Răzvan, soțul ei.

"Pe lângă kilogramele pe care le dau jos, îi dai o perioadă de odihnă sistemului tău digestiv. Am ţinut şi eu, şi Răzvan şi suntem foarte mulţumiţi, am scăpat de kilogramele acumulate în pandemie”  a spus Amalia Năstase pentru Libertatea.

Fosta parteneră a lui Ilie Năstase a mărturisit că a reușit să topească cele patru kilograme acumulate în carantină, printr-o dietă care trebuie ținută numai cinci zile într-o lună, după care se revine la alimentația obișnuită.

„În autoizolare şi eu m-am îngrăşat vreo patru kilograme, dar am găsit acum, nu pot să-i zic cură de slăbire, pentru că este un fel de post. M-a ajutat foarte mult şi am slăbit astea patru kilograme. Primeşti o cutie cu alimente şi, cinci zile pe lună, mănânci doar din ea. Sunt două supe pe zi, două batoane, suplimente, făcute toate de către nutriţionişti. Eu am ţinut de luni până vineri şi atunci în weekend mi-a fost mai uşor. Oricum, genul ăsta de program este de doar 5 zile pe lună, după ce termini poţi să mănânci normal"  a mai spus Amalia Năstase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest