Cum a scăpat Simona Sensual de cel care o hărțuia: ”Am zis să bage frica în el!”

 

Diva a vorbit în exclusivitate la Antena Stars despre măsurile pe care le-a luat pentru a scăpa de cel care o urmărea.

 

În primăvară, Simona Sensual se plângea că un bărbat o hărțuiește. Respectivul o urmărea oriunde se ducea, probabil făcând o obsesie pentru diva. Drept urmare, vedeta a alertat autoritățile, iar oamenii legii au intervenit și au rezolvat problema. În plus, Simona Sensual a luat o serie de măsuri, schimbându-și locațiile pe care le frecventa, inclusiv sala de fitness. Ea a povestit totul la Antena Stars.

 

"Vreau să trag un semnal de alarmă! Eu vreau să fac nişte demersuri pe care în anii trecuţi nu le-am făcut. Şi regret că nu le-am făcut în anii trecuţi, am lăsat lucrurile destul de lejere. Şi vreau să iau măsurile legale. Am rezolvat-o şi cu hărţuirea, legea şi-a spus cuvântul şi am rezolvat! Am renunţat să merg la sala la care mergeam. Am schimbat locurile pe care le frecventam, adică mi-am luat şi nişte norme de protecţie. Adică evit să merg în locurile în care se ştia că mergeam în trecut.", a spus Simona Sensual la Antena Stars.

 

Vedeta a mai precizat că urmăritorul ei a fost rapid identificat, datorită tehnologiei contemporane. Iar intervenția poliției l-a determinat pe acesta să înceteze să o hărțuiască: "Normal că am aflat pentru că există camere de supraveghere, tehnologia este avansată, deci putem afla. Nu asta era important cine este, pentru că ştiam cine este, dar nu voiam să fac public numele. Am actul de la poliţie în care se vede clar şi ce măsură au luat poliţiştii, deci s-a rezolvat. Eu am zis să bage frica în el, uite că am reuşit! Da, deci doar cu poliţia şi cu legea în mână poţi să scapi de asemenea situaţii. Dacă este cazul să fie pe calomnie, cred că voi face acelaşi lucru cu dosar penal."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest