Cum a slăbit Andreea Hanca 10 kilograme în 30 de zile: ”Nu trebuie să mănânci…”

 

Soția lui Sergiu Hanca și-a dezvăluit secretele unei siluete perfecte, chiar dacă a avut trei sarcini până acum.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Andreea Hanca a vorbit despre modul în care a reușit să câștige bătălia cu kilogramele în plus. După cea de-a treia sarcină, blondina a recunoscut că a luat în greutate 10 kilograme, dar a reușit să scape de surplus în aproximativ 30 de zile. Unul dintre secrete constă în faptul că a mâncat mult mai sănătos.

 

„Kilogramele în plus au fost mereu o problemă pentru viitoarele mămici. Există un mit că trebuie să mănânci de două ori mai mult, dar este total eronat. Nu trebuie să mănânci de două ori mai mult, ci de două ori mai sănătos. Asta am făcut pe parcursul tuturor sarcinilor. Am o dietă care s-a transformat în stil de viață atât pentru mine, cât și pentru familia mea. Am reușit să mă mențin mereu, chiar și atunci când am fost însărcinată. În primele două sarcini am luat în plus 6 kilograme, iar în cea de-a treia am luat 10 kilograme”, a dezvăluit soția fotbalistului de la Universitatea Craiova.

 

Ea a mai precizat că a renunțat la trei tipuri de alimente, fapt care a ajutat-o să revină la 51 de kilograme, adică greutatea pe care o avea înainte de sarcină: „Astăzi, după fix o lună de la naștere, am reușit să scap de toate cele 10 kilograme și am reușit să ajung la greutatea mea de 51 de kilograme. Dieta mea, secretul meu este fasting-ul și evit să mănânc alimente care inflamează corpul, acestea sunt cele care conțin gluten, zahăr și lactoză”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest