Cum a slăbit Angela Rusu 26 de kilograme. La ce dietă a apelat: „Se bazează pe trei mese”

 
+2 click pentru
galerie

Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme și a ajuns la siluetă după care tânjea! Interpreta de muzică populară a apelat la un stil de viață sănătos pentru că nu se mai simțea deloc bine în pielea ei.

Angela Rusu a decis că este momentul să facă o schimbare drastică în viața ei, în urmă cu doi ani. Pentru că numărului de pe cântar indica 92 de kilograme, interpreta de muzică populară a început să aibă multe probleme de sănătate și să simtă un disconfort fizic, astfel că a renuntat la dietele pe care le ținea de capul ei și care nu dădeau rezultate și a apelat ajutorul unui nutriționist.

Angela Rusu a slăbit 26 de kilograme datorită unei diete care s-a desfăsurat pe două etape: detoxifiere și menținere. Regimul constă în trei mese pe zi, la distanță de cinci ore între ele, fără gustări și fară citrice.

La fiecare masă am nevoie de proteină, iar dacă mănânc iaurt, în ziua respectivă nu mai am nevoie de alte lactate, ci la prânz carne de pui, iar seara pește. Hidratarea este foarte importantă, iar eu beau 2 litri și jumătate de apă plată zilnic. Nu mai am voie paste, cartofi. A devenit un stil de viață. E un pic mai greu după ce îți reglezi metabolismul, apoi te obișnuiești”, a povestit Angela Rusu pentru Click!.

Chiar dacă a ajuns la 67 de kilograme, Angela Rusu nu are de gând să se oprească până nu va vedea 60 de kilograme pe cântare. Intepreta de muzică populară este extrem de mândră de evoluția ei, însă mare parte din rezultatele pe care le are se datorează soțului ei care i-a fost sprijin moral pe tot parcursul provocării.

M-am bucurat foarte mult că soțul meu mi-a fost un sprijin foarte mare. Deși alți bărbați ar fi comentat, Marius din contră, m-a susținut și m-a încurajat enorm.” a mai spus Angela Rusu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest