Cum a slăbit Lidia Buble după „Asia Express”. La ce dietă a apelat artista

 

Lidia Buble reușește cu succes să-și încânte publicul cu fiecare apariție a sa, iar de la an la an, pare că este din ce în ce mai frumoasă. După experiența de la „Asia Express” spectatorii au fost de părere că vedeta a luat în greutate câteva kilograme, însă realitatea a fost cu totul alta. Deși s-a îngrășat puțin, a reușit imediat să scape de greutatea nedorită și a împărtășit cu fanii săi metoda la care a apelat.

Încă de când s-a lansat în industria muzicală din România, Lidia Buble a fost mereu ținta remarcilor despre greutatea sa. La început, răutăcioșii au fost de părere că artista este multe prea plinuță pentru a avea succes pe micile ecrane, însă aceștia s-au înșelat amarnic.


 
Deși nu a negat niciodată că aceste critici au rănit-o, Lidia a preferat să ia tot ce a fost mai bun din ele. S-a ambiționat, iar în cele din urmă a ajuns la o greutate ideală, care o avantajează din orice punct de vedere.

Din informațiile disponibile în presă, se pare că în anul 2014, Lidia Buble cântărea cu 12 kilograme mai mult. Pe atunci prefera să-și țină părul lung, iar machiajul său era mult mai simplu. Pe măsură ce a înaintat în vârstă, artista a evoluat enorm, atât din punct de vedere fizic, cât și profesional. În doar 7 ani de carieră a ajuns una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră, iar trupul său parcă este sculptat.


Participarea la „Asia Express” a Lidiei alături de sora sa, Estera, a fost o oportunitate unică pentru spectatori de a cunoaște mai bine pe artistă. Au văzut-o în ipostaze în care nimeni nu se aștepta și au fost cuceriți de energia și simțul său al umorului dezvoltat. Au existat însă și persoane care au privit-o cu ochi critici, iar faptul că a luat în greutate nu a trecut neobservat de aceștia.

Când s-a întors acasă, Lidia Buble a mărturisit că i-a uimit pe apropiații săi. Era mult mai slabă în realitate decât părea la televizor, dovadă clară a zicalei conform căreia camera de filmat mai adaugă câteva kilograme în plus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest