Cum a slăbit Lili Sandu 15 kilograme în doar 40 de zile de când a devenit mamă: „Nu m-am înfometat”

 

Lili Sandu a ajuns la silueta care a consacrat-o, într-un timp record, după ce a devenit mamă pentru prima dată! Vedeta le-a dezvăluit admiratorilor săi cum a reușit să slăbească atât de mult și ce anume a exclus din alimentație!

Lili Sandu a devenit mamă pentru prima dată pe data de 10 august, când l-a adus pe lume pe Thomas Jay. Deși a suferit o operație de cezariană care necesită o perioadă de recuperare mai lungă, vedeta a decis să se pună imediat pe slăbit, ca să revină la silueta pe care o avea dinainte de naștere.

Pe pagina sa personală de socializare, Lili Sandu a mărturisit că a reușit să scape de 15 kilograme, în doar 40 de zile: „S-au împlinit 40 de zile de la operația de cezariană, de când am născut și am slăbit aproape un kilogram pe săptămână. Plus cele 10 kilograme pe care le-am lăsat în spital, deci ar fi vreo 15 kilograme și ceva pierdute. Mai am vreo opt kilograme de slăbit, dar cu siguranță se vor duce cu sport. Abia aștept ca medicul să-mi dea ok-ul pentru a merge la sală”, a povestit vedeta pe pagina sa de Instagram.

Cum a reușit să slăbească atât de mult

Artista în vârstă de 41 de ani a dezvăluit că nu a ținut nicio dietă, însă a renunțat definitiv la lactate, ceea ce a ajutat-o foarte mult să scape de kilogramele în plus.

„Ce am scos? Lactatele de tot. Nu mai mănânc lactate. Pe perioada sarcinii am mâncat iaurturi, dar acum deloc. Lactatele sunt în general destul de acide pentru organism și, pe perioada sarcinii, am avut o celulită cum nu am avut niciodată în viața mea. M-am speriat, am zis că nu se mai duce, dar s-a mai dus. Nu țin un regim vegan încă, dar mă îndrept către”, a mai spus Lili, în mediul online.

Dar pentru că este o perfecționistă, Lili Sandu a mărturisit că va urma un program de sport destul de bine pus la punct, plus tratamente de remodelare corporală, printr-un regim pe care îl va realiza chiar ea.

„Voi începe un program de sport destul de bine pus la punct, voi avea un antrnor personal. Voi începe șase săptămâni de remodelare corporală, printr-o dietă, un regim pe care îl voi realiza. Nu am ținut dietă, nu m-am înfometat și nici nu voi face lucrul acesta, este exclus. Dar voi fi atentă la ce nutrienți și la ce alimente voi mânca în momentul în care voi începe regimul alimentar.” a mai spus Lili Sandu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest