Cum a slăbit Paula Chirilă 15 kg în doar două luni: „Am descoperit un mod de a mânca” VIDEO

 

Paula Chirilă este una dintre cele mai cunoscute actriţe din România. Tocmai de aceea, admiratorii au văzut-o în fel şi fel de ipostaze, dar cea mai recentă, este una de-a dreptul impresionantă. După ce slăbit dramatic, actriţa a dezvăluit cum a reuşit sa topească 15 kilograme, în doar câteva luni!

Despărţirea de fostul iubit a făcut-o şi mai puternică decât era! Chiar dacă pe plan amoros, încă îşi aşteaptă Făt-Frumosul, pe plan profesional, putem spune că excelează. După ce s-a refugiat în ciocolată şi îngheţată, din cauza decepţiei din dragoste, a decis să pună piciorul în prag şi să facă o schimbare radicală.

“Am slăbit pe puterile mele. Când eram singură-singurică, mai bine mă săreai decât să mă ocolești, atât eram de umflată. Eu îmi asum fiecare lucru pe care îl fac și fiecare etapă a vieții mele. Da, domle, am mâncat de am rupt! Am reciclat torturi și înghețate”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

Paula Chirilă arată mai bine ca niciodată, dar nu a fost deloc ușor. După ce s-a documentat extrem de mult despre nutriţie şi slăbit, vedeta a urmat pas cu pas, sfaturile celebrilor nutriţionişti din străinătate şi a reuşit să topească 15 kilograme, într-un timp record.

“Pur și simplu am descoperit un mod de a mânca, mod care pe mine m-a făcut să scap de 15 kg în 2-3 luni. Încă sunt în procesul acesta și încă se mai topesc kilograme. Am ascultat sfaturile unor medici din străinătate, care au tot felul de podcasturi pe YouTube, am citit foarte multe studii științifice și mi-am dat seama că mi se potrivește. Și chiar mă simt foarte bine”, a povestit artista pentru aceeaşi sursă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest