Cum a trecut Claudia Ghițulescu peste pierderea sarcinii: „Atunci am simțit puterea lui Dumnezeu”

 

Cântăreața a povestit în exclusivitate la Antena Stars cum a reușit să depășească unul dintre cele mai grele momente din viața ei.

 

Claudia Ghițulescu a trecut printr-un moment dureros în urmă cu doi ani, și anume pierderea sarcinii. În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, artista a dezvăluit cum a reușit să depășească această cumpănă majoră din viața ei. Ea a mărturisit că în acele clipe l-a simțit foartea aproape pe Dumnezeu.

 

„Zi de zi îl simt pe Dumnezeu și dimineața când mă trezesc îi mulțumesc că m-am trezit și am o zi de trăit, dar, atunci când am pierdut sarcina, atunci am simțit puterea lui Dumnezeu, am fost doar eu cu El și doar El cred că m-a ajutat să trec prin acele momente. Pur și simplu am simțit puterea, am simțit cum mă ia și mă ridică, simțeam cum ceva mă liniștește. Numai cine a trecut prin așa ceva poate să înțeleagă cât doare. Atunci nu mai poți să faci față, pur și simplu simți că mori cu zile, dar de atunci am învățat să nu-mi mai fac planuri și să văd lucrurile așa cum vin, să mă bucur și să am o stare de bine mereu”, a spus artista la Antena Stars.

 

Chiar dacă pierderea sarcinii a fost unul dintre cele mai dureroase momente din viața ei, acest eveniment nefericit a întărit-o: „Am învățat să fiu puternică, probabil sunt și o persoană echilibrată, ancorată în realitate, înțeleg că anumite lucruri se întâmplă și nu depind de mine. Nu poți face nimic în anumite situații, doar să accepți, să fi recunoscătoare că poți să treci cu bine și să nu înnebunești, să nu te duci cu mintea. E greu, e îngrozitor de greu să duci o suferință pe picioare, dar cred că doar cu puterea minții poți să faci multe și depinde de persoană”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest