Cum ar trebui să fie sufletul tău pereche în funcție de luna în care te-ai născut

 

Te-ai gândit vreodată că relaţia pe care o ai cu partenerul tău, poate depinde de luna în care te-ai născut? Ei bine, are o totuşi o legătură pentru în funcţie de luna în care te-ai născut, ai nevoie de anumite caracteristi pe care să le găseşti la persoana de la lângă tine.

Iată ce fel de fel de persoană ar trebui să cauţi în funcţie de luna în care te-ai născut, conform site-ului Bewoman.ro.

Ianuarie

Dacă v-ați născut în luna ianuarie: Cei născuți în această luna sunt puternici, independenți și analitici. Ei sunt adevărați lideri, extrem de creativi și ușor ies în evidența în mulțime. De aceea au nevoie de o persoană puternică care să îi știe slăbiciunile, dar să nu le folosească împotrivă lui.

Februarie

Persoanele născute în februarie sunt extrem de intuitive, comunicative și sociabile. Au nevoie de un om care să îi înțeleagă, să fie iubitor, blând și romantic, iar conversațiile cu el să fie interesante și distractive.

Martie

Cei născuți în luna martie profită de oportunitățile pe care le oferă viață și câștiga bani ușor. Uneori este dificil să stea cu un om care nu îi înțeleg. Persoana potrivită trebuie să descurcăreață, ambițioasă și cu picioarele pe pământ. De asemenea, omul de lângă ei nu ar trebui să fie posesiv.

Aprilie

Aceste persoane sunt extrem de creative, curajoase, inteligențe. Sunt foarte ambițioase cu carismă naturală, atrag mulți admiratori de-a lungul vieții lor. Persoana potrivită trebuie să fie puternică, atentă și mai presus de toate a€“ sinceră, deoarece nu iertă infidelitatea și pedepsește orice trădare. Prin urmare, au nevoie de devotament. 

Mai

Persoanele născute în luna mai, sunt talentate, artistice, extrem de devotate familiei și prietenilor. Ei cred în sanctitatea căsătoriei, astfel încât își caută un partener de viață care să aibă aceleași principii că și el. Persoana potrivită trebuie să își păstreze promisiunea de a avea grijă de familie, să nu se plângă atunci când este trece printr-o perioadă mai dificilă. 

Iunie

Persoanele născute în această luna sunt romantice, dar, de asemenea și foarte geloase. Au nevoie de emoții și senzații noi. Persoana potrivită pentru ei trebuie să fie o fire dinamică, energică, ambițioasă și inovatoare, care să vina mereu cu idei noi. 

Iulie

Sunt persoane sincere, oneste, care știu să-și țină familia și prietenii alături, dar pot fi sarcastici și cinici, dacă au o problemă cu cineva. Nu iartă minciunile și ipocrizia. Persoana potrivită trebuie să fie onestă, loială și nobilă. 

August

Persoanele născute în această luna cladă sunt la fel de calde, temperamentale, iubitoare și ambițioase. Se străduiesc să aibă o viață mai bună și își ating scopurile cu ușurință. Persoană potrivită ar trebui să fie distractivă, inclusiv comunicativă. Persoanele închise și tăcute nu au nici o șansa să ajungă la inimă celor născuți în această luna. 

Septembrie

Persoane extrem de inteligente, spirituale, atente care știu ce vor de la viață. Cea mai mare slăbiciune a lor este că, uneori, își pierd credința în ele. Perechea potrivită trebuie să va dea încredere atunci când sunteți descurajat și să se bucure alături de dvs când aveți succese. De asemenea trebuie să fie o persoană echilibrată și realistă.

Octombrie

Sunteți persoane norocoase și va atingeți întotdeauna obiectivele. În plus, sunteți persoane inteligente, fermecătoare și solicitante. Omul de care aveți nevoie, este cel care să va arate înțelegere atunci când sunteți supărat și încordat, și să nu va împovăreze în mod inutil. De asemenea, trebuie să fie un prieten bun care este predispus să împartă cu dumneavoastră fiecare problemă. 

Noiembrie

Persoanele născute în această lună sunt foarte optimiste, pozitive și frumoase. Au mulți prieteni, pentru că atrag cu carismă și farmecul lor. Persoană potrvita pentru ei trebuie să fie mai întâi de toate credincioasă și înțelegătoare. 

Decembrie

Cei născuți în ultima lună din an sunt filosofi activi, persoane practice. Le place să se distreze și să facă tot posibilul pentru a scăpa de plictiseală. Omul cel mai potrivit pentru persoanele care s-au născut în luna decembrie, este să aibă un sentiment unic al umorului și să le facă viață interesantă și plină de culoare.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest