Cum arată actorul care l-a jucat pe Iisus din Nazaret, la 43 de ani de la distribuirea rolului marcant/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Au trecut 43 de ani de când Robert Powell a primit rolul care avea să îi schimbe viața. Actorul care l-a jucat pe Iisus din Nazaret s-a schimbat radical, iar experiența trăită în timpul filmărilor avea să îl transforme extraordinar.

Rolul din filmul „Iisus din Nazaret” i-a adus faima internațională lui Robert Powell, fiind situat, cu pași repezi, în topul celor mai bune interpretări ale acestui personaj de-a lungul anilor. Și chiar dacă, inițial, a fost distribuit în rolul lui, Iuda, regizorul Franco Zefirelli a fost hipnotizat, de-a dreptul de ochii hipnotici ai actorului, motiv pentru care s-a gândit că ar fi mai potrivit pentru rolul Fiului lui Dumnezeu.  

Astfel că rolul interpretat de Robert Powell l-a propulsat în cei mai buni actori ai acelei perioade. Dar experiența pe care a trăit-o nu i-a marcat doar cariera actoricească, ci si viața personală. Și fiind compleșit de faptul că toată lumea îl asemăna cu Iisus, actorul a început să se considere „trimisul lui Dumnezeu pe Pământ”, motiv pentru care i-a fost greu să mai gasească roluri importante și s-a mulțumit în a juca în reclame și a-și folosi vocea pentru documentare.

Abia după ce amprenta timpului s-a cunoscut pe chipul său, abia în acel moment oamenii au renunțat în a-l compara pe actor cu Iisus Hristos. Drept urmare, în 2014, Robert Powell a putut juca în piesa „Black Coffee”, fără a mai fi asemuit cu Fiul lui Dumnezeu, dat fiind că avea deja 70 de ani.

Pe 1 iunie, Robert Powell va împlini 76 de ani, iar singura trăsătură neschimbată a chipului său angelic din tinerețe o reprezintă ochii. Iar dovada stă în GALERIA FOTO.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest