Cum arată acum Alex Rodriguez, după despărțirea de Jennifer Lopez. A slăbit dramatic! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Vestea că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în showbiz-ul internațional, mai ales că povestea lor de dragoste părea de nedestrămat. Afectat de separea de cântăreața mondială, celebrul jucător de baseball a slăbit dramatic, astfel că până și oamenii care îl urmăresc pe social media au tras un semnal de alarmă în ceea ce privește aspectul său fizic.

În urmă cu câteva zile, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că s-au despărțit, după ce preț de săptămâni bune în presă se vehicula deja că nu ar mai forma un cuplu. Chiar dacă erau logodiți și toată lumea aștepta data nunții, anumite motive i-a împiedicat să își mai facă planuri împreună, ajungând astfel la decizia de a se separa.

Mai mult decât atât, chiar dacă nu au dezvăluit încă motivele din cauza cărora nu mai formează un cuplu, aspectul fizic al lui Alex Rodriguez a dat de înțeles că el a fost cel părăsit de artistă.

Celebrul jucător de baseball a publicat pe contul său de socializare un colaj cu două imagini, una realizată în decembrie 2020, pe vremea când încă era împreună cu Jennifer Lopez, iar o alta din aprilie 2021, în care și-a etalat o altă formă fizică.

Așa cum era de așteptat, fanii au năpădit cu fel și fel de comentarii la imaginile publicate, unele de felicitări pentru reușita de a slăbi și de a se tonifia, iar unele mai puțin pozitive.

„Nimic nu se compară cu dieta cauzată de despărțire” / Motivație. Arăți bine, frate. / Arăți uimitor / Asta înseamnă „sunt din nou singur” / Fiind cu regina Jennifer Lopez ți-a dat cea mai bună formă. V-am iubit împreună😢, i-au transmis fanii lui Alex Rodriguez pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest