Cum arată Adele după ce a slăbit 50 de kilograme. A ajuns de nerecunoscut/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

În ciuda faimei pe care o are, Adele nu este deloc activă în online, motiv pentru care ultima sa imagine publicată chiar de ziua ei de naștere, a șocat pe toată lumea!

Îmbrăcată într-o rochie mini, Adele s-a lăsat fotografiată și a postat imaginea pe instagram. Doar că... nimeni nu a recunoscut-o! Cunoscută pentru formele sale rubensiene, cântăreața britanică a slăbit atât de mult, încât kilogramele în minus au transformat-o, efectiv, într-o altă persoană.

Din cauza decepției în dragoste, cauzată de divorțul de Simon Konecki, bărbatul cu care a fost casătorită trei ani, artista și-a dorit să se reinventeze și să se bucure de o siluetă trasă prin inel, astfel că a adoptat un stil de viață sănătos și a reușit să slăbească nu mai puțin de 50 de kilograme!

„Mulţumesc pentru dragostea pe care mi-ați transmis-o la aniversare. Sper că sunteţi sănătoşi şi în siguranţă în aceste vremuri nebune. Aş vrea să mulţumesc tutoror lucrătorilor medicali din prima linie şi lucrătorilor esenţiali care ne ţin în siguranţă în timp ce îşi riscă vieţile. Sunteţi cu adevărat îngerii noştri,” a scris Adele.

A divorțat după trei ani

Divorțul lui Adele și Simin Konecki a venit pe neașteptat și a fost un real șoc, atât pentru admiratorii artistei, cât și pentru apropiații celor doi. Omul de afaceri și artista au format un cuplu încă din 2011, după un an au devenit părinți pentru prima dată, iar în 2016 au decis să îsi unească destinele și în fața lui Dumnezeu, în cadrul unei ceremonii secrete.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest