Cum arată Anamaria Prodan, în costum de baie, la aproape 50 de ani. Le dă clasă puștoaicelor/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Anamaria Prodan a făcut furori pe litoral, după ce și-a etalat trupul de zeiță într-un costum de baie minuscul. Sexy impresara își merită locul în topul bombelor sexy și nu o spunem doar noi, ci modul în care arată la aproape 50 de ani vorbește de la sine!

Pentru că temperaturile explodează în termometre, iar razele soarelui sunt mai puternice ca niciodată, Anamaria Prodan s-a bucurat de vremea frumoasă într-un cadru de vis! Impresara s-a lăsat fotografiată, așa cum multe femei nu ar îndrăzni, cu abdomenul plin de pătrățele și picioarele tonifiate direct în soare.

Anamaria Prodan are un trup fără cusur, așa că nu este de mirare, că în urmă cu câteva luni, sexy impresara dezvăluia că și-ar dori să pozeze într-o revistă pentru adulți, cu ocazia schimbării prefixului!

Când se va retrage din activitate

Pentru că simte într-o formă de zile mari, Anamaria Prodan a mărturisit că dacă la aproape 50 de ani arată așa, atunci când va avea 60 va fi și mai și. Așadar, de retras  din activitate se gândește să se retragă atunci când va avea cel puțin... 90 de ani! Nu mai devreme.

„Am reședințe peste tot. Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90... că la 60 sunt tinerică încă. Am acum aproape 50 și arăt trăsnet. La 60 o să arăt și mai bine, deci nu mă retrag”, a explicat Anamaria Prodan pentru narcisraducan.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest