Cum arată apartamentul de lux în care s-a mutat vloggerul Selly: „Sunt vecin cu o grămadă de vedete”/ VIDEO

 

După ce a încheiat o etapă importantă a vieții și a promovat Bacalaureatul cu 9,60, Selly a decis că este momentul să se mute în Capitală. Așa că și-a închiriat un apartament de lux într-o zonă exclusivistă din București, până își va cumpărat locuința visurilor sale, iar în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, vlogger-ul ne-a făcut turul casei în care doar s-a mutat.

Selly a părăsit Craiova și a început o nouă etapă importantă a vieții sale în București. Pentru că este cel mai cunoscut vlogger din România, tânărul de 19 ani își permite să se întrețină singur, dar chiar si așa, apartamentul pe care și l-a închiriat, nu pare a avea deloc o chirie ieftină, dacă ne luăm după modul în care arată.

„Stau în chirie pentru că eu în mod normal mi-aș fi cumpărat un apartament ceva, dar cu pandemia asta nu am avut timp să mă uit. A venit bac-ul pentru mine, dar eu mă uit acum de o locuință permanentă” a spus Selly.

Mai mult de atât, se pare că în zona în care s-a mutate locuiesc foarte multe vedete, astfel devenind vecin cu multe persoane din showbizul autohton, după cum chiar el a menționat în cadrul emisiunii Showbiz Report.

„Am fost surprins să îmi dau seama că sunt vecin cu o grămadă de vedete. O grămadă de oameni cunoscuți stau în cartierul ăsta. (...) Am trei camere, dar pentru o locuință temporară sunt foarte mulțumit. Este prima mea casa. Mi-am cumpărat toate produsele de îngrijit” a mai spus Selly.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest