Cum arăta Carmen de la Sălciua înainte de operațiile estetice. Doar culoarea ochilor a rămas aceeași/ GALERIE FOTO

 
+9 click pentru
galerie

Astăzi se numără printre cele mai dorite bombe sexy din showbiz-ul autohton, dar garantăm că lucrurile nu ar mai fi stat așa în urmă cu câțiva ani pentru Carmen de la Sălciua. Interpreta de muzică de petrecere este campioană în operațiile estetice, iar asta se vede cel mai bine comparând fotografiile din trecut cu cele actuale.

Nu puține au fost dăție când Carmen de la Sălciua i-a trecut pragul medicului estetician. Și daca acum are o față simetrică, cu un nas rotund și buze cărnoase, înainte avea cu totul și cu totul un alt aspect, dar vă lăsăm pe voi să vedeți mai bine în GALERIA FOTO

Chiar și așa, cântăreața este extrem de mândră de transformarea de care a avut parte de-a lungul anilor și a publicat două imagini pe instastory în care arătat cât de mult au schimbat-o operațiile estetice.

Ce a spus Carmen de la Sălciua despre intervențiile pe care le-a suferit

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de ține ca femeie ! Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum…am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză…vor vedea! Din păcate nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arata un om nu are nimeni dreptul să judece!”, a scris Carmen de la Salciua pe contul ei de Instagram, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest