Cum arată Carmen Grebenișan în costum de baie. A făcut furori cu pătrățelele de pe abdoment/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Carmen Grebenișan a făcut furori într-un costum de baie minuscul, la malul mării. Mândră din cale-afară de modul în care arată, fosta concurentă de la „Asia Express” și-a etalat pătrățelele de pe abdomen pe plajă!

Carmen Grebenișan a optat pentru un costum de baie aproape invizibil! Dar este înțeles de ce! Fosta concurentă de la „Asia Express” are un corp de zeiță - picioare tonifiate, abdomen plat cu pătrățele și un posterior bombat și suntem siguri că a întors toate capetele, chiar dacă nu a fost singură pe litoral, ci cu noul iubit!

Vedeta a profitat de temperaturile ridicate din termometre și a petrecut câteva zile alături de noul partener la malul mării, unde și-a bronzat trupul perfect! Extrem de activă pe social media, Carmen Grebenișan a împărtășit cu urmăritorii ei o serie de imagini de senzație care i-au scos în evidență picioarele lungi și abdomentul bine tonifiat, iar fotografiile din GALERIA FOTO stau drept mărturie!

Reacția dură după ce iubitul ei a fost criticat!

Una dintre fanele influenceriței și-a exprimat părerea că bărbatul de lângă blondină parte mult prea bătrân pentru ea, fiind unul dintre motivele pentru care nu consideră că se potrivește cu acesta. „Nu vă stă bine împreună și e prea bătrân”. La scurt timp după, Carmen Grebenișan i-a răspuns: „Da, stau cu el pentru pensie”, stârnind hohote de râs în mediul online, în rândul celorlalți internauți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest