Cum arată casa lui Bogdan Mocanu. A scos 100.000 de euro din buzunar pentru noua locuință/ VIDEO

 

Deși în ultima vreme s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, iată că Bogdan Mocanu nu se lasă răpus atât de ușor, iar faptul că și-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri pe care le avea încă din copilărie, i-a dat un boost imens de energie. Artistul și-a achiziționat un penthouse care valorează peste 100.000 de euro și este nerăbdător să pună totul la punct, pentru a se putea muta cât mai repede în noua locuință.

Printre persoanele publice din România care și-au achiziționat o locuință de lux se numără și Bogdan Mocanu. Tânărul a fost ajutat de nimeni altul decât Dorian Popa în demersurile necesare cumpărării, dat fiind că artistul a intrat în lumea imobiliarelor pentru un venit financiar extra.

”Priveliștea.. e bine că nu am blocuri în față. Cum am spus, nu este compartimentat încă. Săptămâna aceasta o să mă întâlnesc cu proprietarul să semnez. După o să încep să intru, să compartimentez, încă negociez, dar este sigur peste 100.000 de euro, are 140 de metri pătrați, e cu terasă și mi-o fac cum vreau eu, mi-o desenez cum vreau eu. Am fost la Dorian și mi-a dat toate contactele”, a declarat Bogdan Mocanu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Tot pentru Antena Stars, Bogdan Mocanu a declarat că are de gând să transforme terenul pe care l-a cumpărat în zona Berceni, într-un adevărat palat în care să se desfășoare și unde să își găsească liniștea.   


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest