Cum arată Cristina Rus după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Nici nu zici că a născut a treia oară/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Cristina Rus a intrat într-un con de umbră și s-a dedicat, în totalitate, familiei sale. Artista a devenit mămică pentru a treia oară, dar la cum arată, este greu de crezut că a trecut prin trei nașteri, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.

A devenit mămică, din nou, în luna februarie. Și de atunci s-a schimbat radical. Paparazzii Spynews.ro au surprins primele imagini cu artista Cristina Rus după ce a născut a treia oară.

Artista și-a revenit foarte repede după prima sarcină și arată mai bine ca niciodată! În plus, Cristina este și o mamă responsabilă care are grijă de sănătatea sa și a copiilor.

Îmbrăcată simplu într-un tricou alb și o pereche de pantaloni mulați și echipată cu o mască de protecție, vedeta a așteptat câteva minute bune la coadă, ca sa primească un pachet. Mai mult de atât, Cristina și-a luat toată măsurile emise de autorități, că astfel pe tot parcursul așteptării a păstrat o distanță semnificativă față de persoanele din jurul ei.

Preț de câteva minute, Cristina Rus a stat la coadă și și-a așteptat pachetul butonând telefonul. După ce i-a venit coletul, frumoasa blondină și-a ridicat pachetul și s-a întreptat spre mașină.

A renunțat la carieră de dragul familiei

Cristina Rus a dispărut din lumina reflectoarelor pentru a avea grijă așa cum se cuvine de familia sa, însă nu regretă nicio clipă alegerea făcută, după cum mărturisea chiar ea în cadrul unui interviu oferit pentru „Răi da’ Buni” în urmă cu ceva timp: „Zece ani de zile cred că mi-au ajuns. Acum trebuie să mă ocup puțin de educatia copiilor. Vreau să am parte de sănătate, înțelepciune și dragoste. Momentan sunt bine așa cum sunt și asta este important. Și până la urmă orice părinte ar vrea să aibă echilibrul ăsta: familia, practic”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest