Cum arată, de fapt, corpul Alinei Ceușan, după ce a născut: „Port lenjerie de unică folosință”/ FOTO

 
+6 click pentru
galerie

Alina Ceușan a devenit mămică pentru prima dată, iar aproape întregul proces a fost documentat și va fi prezentat, în totalitate, în cadrul unui vlog pe pagina sa de YouTube. Însă până atunci, celebra vloggeriță le oferă urmăritorilor frânturi din experiența pe care o trăiește. Printre care și adevărul despre modul în care arată, de fapt, corpul ei, după ce a născut!

Alina Ceușan a reușit să impresioneze pe toată lumea, după ce a ales să împărtășească cu urmăritorii de pe contul său de socializare, câteva imagini cu modul în care arată corpul ei acum, după ce a dat naștere.

Cu o burtică destul de vizibilă, vloggerița a vrut să sublinieze faptul că nicio femeie nu se reface prea repede după o naștere, indiferent că este naturală sau prin cezariană. Comparativ cu alte vedete din mediul online, Alina Ceușan a avut curajul să publice imagini reale cu corpul ei, la două zile după ce a devenit mămică pentru prima dată.  

Fotografiile extrem de sincere au venit însoțite de un mesaj emoționant, în care le-a povestit cu lux de amănunte urmăritoarelor sale experiența postnatală prin care trece și cum se descurcă în noua situație. (GALERIE FOTO)

„Nu există o micșorare minune după naștere. Am vrut să vedeți niște fotografii reale: așa arată corpul meu la două zile după ce l-am adus pe lume pe Rock. Încă suntem în spital.

Port lenjerie intimă de unică folosință, din plasă, absorbante. Mușchii mei abdominali par absenți, iar burta arată de parcă aș fi însărcinată în 5 luni sau mai mult. Încă merg la baie cu perfuziile după mine.”, este o parte din mesajul publicat de Alina Ceușan, pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest