Cum arată fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka. Cu cine seamănă Namiko/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Ibacka și Cabral formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt fericiții părinți ai unei fetițe minunate pe nume Namiko, al cărei chip a fost ținută ascuns până de curând.

Andreea Ibacka a publicat o imagine cu fiica sa și a lui Cabral, arătându-le urmăritorilor săi cât de frumoasă este fetița lor. În fotografia postată se vede foarte bine chipul lui Namiko, iar așa cum era de așteptat, internauții au reacționat rapid și au sărit cu inimioare și comentarii pozitive despre frumusețea fiicei celor două vedete. Mai mult de atât, nu puțini au fost cei care au remarcat asemănarea cu Cabral.

Ce semnificație are numele fetiței lui Cabral și a Andreei

În cadrul unei postări pe instagram, Andreea Ibacka a explicat semnificația aparte pe care o poartă numele fetiței sale, Namiko: ”Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris Andreea pe blogul său.

De ce i-au ținut chipul ascuns

În urmă cu câteva luni, Cabral a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a vrut să arate fața fetiței lui și a Andreei Ibacka.

„Faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care și-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă. Dar distanța de la un unfollow sănătos și până la a veni cu comentarii agresive sau imbecil insinuante… e cam prea mare (...) Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință. Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja.” a fost o parte din răspunsul lui Cabral legat de motivul pentru care au decis să nu o arate pe Namiko la față.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest