Cum arată fratele lui Speak. Seamănă ca două picături de apă/ GALERIE FOTO

 
+5 click pentru
galerie

După ce în ediția de seara trecută, de pe 22 aprilie, de la Asia Express, Speak a mărturisit că fratele lui este una dintre cele mai importante persoane din viața sa și un om de la care a învățat extrem de multe lucruri, toată lumea s-a întrebat cu arată modelul cântărețului. Iar pentru că dorința voastră este poruncă pentru noi, vă oferim toate detaliile despre fratele artistului, cât și o serie de imagini cu cei doi!

Mircea Sprianu este cu patru ani mai mare decât Speak și este mutat în America de mulți ani. Și chiar dacă cei doi au o relatie extrem de apropiată, Mircea a încercat să se ferească cât mai mult de showbiz, preferând să nu se prezinte niciodată ca fiind fratele artistului.

Mircea și Ștefan aka Speak seamănă foarte mult, în ciuda diferenței de vârsta. Cei doi au aceleași trăsături, aceeași formă a ochilor și a nasului, iar atunci când fratele mare al artistului își lasă barbă, sunt greu de deosebit, dar vă lăsăm pe voi să vă dați cu părerea, așa că intrați în GALERIA FOTO.

Merge des în vizită în America

Nu puține au fost dățile în care Speak a recunoscut că se simte extrem de atras de America și că ori de câte ori are ocazia sa meargă, se bucură de împrejurimi cât de mult poate și încearcă să mai „fure” și câteva din secretele industriei muzicale de acolo. Cu toate acestea, scopul vizitei peste Ocean nu este întotdeauna doar pentru a se relaxa, ci și pentru a se reîntregi familia, dat fiind că fratele său locuiește de foarte mulți ani în America.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest