Cum arată Gina Pistol însărcinată. Imagini cu burtica de gravidă a vedetei/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți, în curând. Cei doi nu au confirmat încă vestea, deși de-a lungul timpului au apărut deja imagini cu vedeta însărcinată. Acum, nu mai există niciun dubiu că prezentatoarea TV va aștepta un copil, mai ales după ce Speak a publicat pe contul său de socializare o imagine în care se vede clar burtica de gravidă a vedetei.

Gina Pistol, alături de partenerul său și de Speak și Ștefania au plecat într-o vacanță de vis, în care să se relaxeze și să se bucure de ultimele zile de căldură. În cadrul unei postări pe instagram, Speak a surprins câteva imagini cu toți patru, în care apare și Gina Pistol, îmbrăcată cu o rochie lungă, însă chiar și așa, sarcina sa nu poate trece neobservată.

Deși încă de la începutul sarcinii sale, a fost „deconspirată” de presă, atât Gina Pistol, cât și Smiley au preferat să nu dea niciun detaliu despre fericitul eveniment, până nu sunt siguri că sarcina va decurge așa cum ar trebui.

Cei doi amorezi au decis sa țină secret faptul că vor deveni părinți, așa cum au făcut-o și cu relația lor. Gina Pistol și Smiley se iubesc de mai bine de trei ani, încă din luna martie 2017, dar chiar și așa, au început să se afișeze împreună, abia în perioada de carantină.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest