Cum arăta Giulia Anghelescu înainte de operațiile estetice. A apărut aproape goală pe coperta unei reviste/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Giulia Anghelescu este schimbată total datorită operațiilor estetice pe care și le-a făcut. Iar ca drept dovadă stă ultima imagine pe care chiar artista a făcut-o public, într-o ipostază în care s-a lăsat pozată aproape goală pentru coperta unei reviste.

Giulia Anghelescu a trecut printr-o transformare majoră în ultimii ani. Artista s-a schimbat total după ce a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, iar acum este complet mulțumită de felul în care arată.

Vedeta a apelat la rinoplastie, intervenție estetică ce i-a schimbat total armonia facială. Chiar dacă la început a fost înspăimântată de ideea de a-și modifica aspectul nasului, într-un final și-a făcut curaj și în 2017 s-a pus pe masa de operații.

Eu am avut o frică groaznică de operaţia la nas şi de vreo 10 ani zic că mă operez. Îmi era frică de toate, până anul trecut în noiembrie. Mi se accentuase foarte mult deviaţia de sept, dependenţă de picături, iar după a două naştere nu mai reuşeam să mă odihnesc. Mereu dormeam cu gură căscată. Şi atunci am zis să merg la un control.”, spunea în urmă cu ceva timp, Giulia Anghelescu.

Pe lângă rinoplastie, Giulia Anghelescu a apelat injectarea cu acid hialuronic în buze, pentru mărirea acestora, cât și la silicoane, pentru un bust generos.

Dar până să apeleze la toate aceste intervenții ca să se simtă bine în pielea ei, artista arăta cu totul și cu totul altfel, iar drept dovadă stă ultima imagine pe care a publicat-o pe contul său de socializare.

Roșcată și fără nicio operație estetică, în 2004, Giulia Anghelescu s-a lăsat pozată, într-o ipostază extrem de sexy,  doar într-o pereche de blugi cu talie joasă și fără tricou sau sutien, pentru coperta unei reviste. Dar mai bine vă lăsam pe voi să vedeți imaginea cu pricina și să sesizați diferențele!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest