Cum arată Iggy Azalea, după ce s-a ras în cap. Imagini cu schimbarea de look dramatică/ VIDEO

 

Iggy Azalea a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a optat pentru o schimbare radicală de look! Artista internațională s-a ras în cap, iar tot momentul a fost filmat și publicat pe internet!

Dacă la începutul verii, Iggy Azalea arunca bomba în showbiz-ul internațional, dezvăluind că are un fiu, de data aceasta a șocat, din nou, prin schimbarea de look dramatică! Artista internațională s-a vopsit din blond în roșcat și s-a ras în cap, iar imaginile de mai jos stau drept dovadă!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#pressplay #iggyazalea #switcheditup #shorthair

O postare distribuită de Shanell Luster 🌻 (@shanellluster) pe

A dezvăluit că are un fiu!

În urmă cu puțin timp, Iggy Azalea a șocat pe toată lumea după ce a dezvăluit că are un fiu! Anunțul a fost făcut de ea pe contul său de socializare, prin intermediul unei serii de fotografii și a unui mesaj extrem de emoționant.

„Am un fiu. Am așteptat momentul potrivit pentru a spune ceva, însă mi se pare că, pe măsură ce trece și mai mult timp, o să fiu și mai anxioasă cu privire la împărtășirea unei vești atât de mari cu lumea întreagă. Am dorit să îi păstrez viața cât mai privată, însă vreau să vă asigur că el nu este un secret. Îl iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte.” a fost mesajul scris de Iggy Azalea, prin care a dezvăluit că este mamă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest