Cum arată iubita lui Liviu Vârciu, în costum de baie, la două luni după ce a născut! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Anda Călin și-a etalat formele voluptuoase, la malul mării! Iubita lui Liviu Vârciu a îmbrăcat costumul de baie, la două luni după ce a dat naștere unui băiețel sănătos, în cadrul primei vacanțe în patru!

Liviu Vârciu și Anda Călin au devenit fericiții părinți ai unui băiețel minunat! La două luni după ce l-au strâns pentru prima dată în brațe, cei doi amorezi s-au delectat cu o vacanță de cinci stele alături de cei doi copii ai lor. Iar fericirea  a predominat în sejurul de vis. Sau cel puțin așa se poate interpreta din fotografiile publicate.

Atât Liviu Vârciu, cât și Anda Călin au postat pe conturile lor de socializare imagini de la malul mării și toată lumea a putut observa ce bine arată în costum de baie iubita actorului. Iar pentru că în fotografii, nou-născutul nu a apărut, fanii le-a atras atenția, însă Anda le-a mărturisit că nu își dorește deocamdată să îl expună prea mult.

I-a îndeplinit cel mai mare vis

Anda Călin a transformat cel mai mare vis al lui Liviu Vârciu în realitate! Iubita actorului l-a făcut tată de băiat pentru prima dată, dat fiind că acesta este deja tatăl a două fete. Pe lângă Anastasia, fiica pe care o are cu Anda, vedeta mai are o altă fiică de 18 ani, pe nume Carmina, dintr-o aventură de o vară cu Ami Teiceanu, pe vremea când făcea parte din trupa L.A.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest