Cum arată Katy Perry la aproape o săptămână după ce a devenit mamă pentru prima oară/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu aproape o săptămână, Katy Perry a devenit mămică pentru prima dată, iar acum se bucură din plin de noul rol! Mai mult decât atât, vedeta le-a demonstrat tuturor că se simte extraordinar în pielea ei, în ciuda transformărilor pe care le-a suferit corpul său, în timpul celor nouă luni de sarcină!

Pe lângă faptul că este o femeie foarte frumoasă, Katy Perry are și un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Iar drept dovadă stă ultima imagine pe care a publicat-o pe contul său de socializare, chiar în seara primei ediții virtuale a galei MTV Video Music Award.

Artista de talie mondială s-a fotografiat în baie, purtând o lenjerie intimă specială pentru proaspetele mămici, cu un sutien pentru alăptare. În ciuda transformărilor radicale pe care le-a suferit corpul său, Katy Perry nu a avut nicio problemă în a-și afișa burta care încă nu s-a retras după sarcină.

Iar pentru că mai sus am menționat de un simț al umorului foarte bine dezvoltat, poza în oglinda băii a fost făcută, chipurile, în timp ce se pregătea să participe la gala MTV.  

A născut o fetiță sănătoasă

Katy Perry a devenit mămică pentru prima dată în cursul zilei de miercuri. Vedeta a născut o fetiță minunată pe nume Dasy Dove, iar tatăl micuței este Orlando Bloom, în vârstă de 43 de ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest