Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie după ce a slăbit 30 de kilograme/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva arată mai bine ca niciodată după ce a slăbit 30 de kilograme. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a etalat noua siluetă într-un costum de baie care îi venea excepțional, iar imaginea de mai jos stă drept mărturie.

Lavinia Pîrva a reușit imediat după sarcină să revină la silueta care a consacrat-o și nu se mai ferește să se afișeze în ipostaze senzuale, că de, are și cu ce! Și are și unde! Iar asta pentru că Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. se află într-o vacanță de vis, în Bulgaria, unde se bucură de plajele cu nisipul fin și de vremea bună.

Cum a reușit să slăbească 30 de kilograme

Recent, Lavinia Pîrva dezvăluia cum a reușit sa ajungă la silueta care a consacrat-o, la câteva luni de la sarcină, mai ales că în timpul celor nouă luni a reținut foarte multă apă în corp și ajunsese la un număr destul de mare de kilograme.

“Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari”, a spus vedeta, care, totuși, pentru a arăta perfect, în ultima vreme, a recurs și la o cură.

Dieta Laviniei Pîrva

“Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar). Mișcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia, potrivit VIVA!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest