Cum arată Lili Sandu în costum de baie, în ultimul trimestru de sarcină! A fost criticată că s-a îngrășat! FOTO

 
+4 click pentru
galerie

Chiar dacă a fost criticată pentru kilogramele în plus pe care le-a acumulat, Lili Sandu a pozat în costum de baie, extrem de mândră de modul în care arată!

Lili Sandu trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Vedeta este pe ultima sută de metri cu sarcina și abia așteaptă să își strângă băiețelul în brațe pentru prima dată. În ciuda transformărilor fizice pe care le-a suferit, după ce a pus 18 kilograme, fosta prezentatoare a mărturisit că nici că se putea simți mai împlinită decât acum!

Mândră din cale-afară de burtica de gravidă, Lili Sandu a făcut o ședința foto la malul mării, cu puțin timp înainte să nască. După ce le-a închis gura celor care au criticat-o pentru faptul că s-a îngrășat, vedeta a primit valuri de complimente din partea admiratorilor de pe contul de socializare!

Cum a reacționat după ce a fost criticată

„O femeie însărcinată e normal să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să aibă o dietă super variată. Asta nu înseamnă că dacă am pornit de la 55 de kg și eram spiță nu mă pot îngrășa, rețin și foarte multă apă. Dar de ce trebuie să judecăm, că nu înțele? Ce contează că sunt unele femei care iau trei kile, adică femeile sunt diferite, voi asta trebuie să înțelegeți. Nu trebuie să vă mai comaprați cu ce vedeți pe internet, pe Instagram, pe reviste, pe coperte, pentru că tot ce vedeți voi acolo este comercial”, a fost mesajul transmis de Lili Sandu pe contul său de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest