Cum arată Lili Sandu în lenjerie intimă, cu doar câteva zile înainte de a naște/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Mai sunt doar câteva zile până când Lili Sandu își va ține în brațe, pentru prima dată, copilașul în brațe. Vedeta trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și se bucură la maximum de clipele trăite, astfel că în ciuda tuturor comentariilor din partea răutăcioșilor precum că s-ar fi îngrășat, artista s-a fotografiat în lenjerie intimă, imortalizând ultimele momente cu burtica de graviduță.

Lili Sandu este în culmea fericirii! Cel mai mare vis al său s-a îndeplinit, în momentul în care a aflat că va deveni mamă pentru prima dată, iar în câteva zile va face cunoștință cu bebelușul pe care îl așteaptă cu atâta nerăbdare.

Dar pentru că a vrut să imortalizeze ultimele zile de sarcină, Lili Sandu a renunțat la inhibiții și la... haine și s-a pozat doar în lenjerie intimă. În ciuda faptului că a pus câteva kilograme pe ea, vedeta încă a rămas extrem de sexy, dar cel mai bine vă lăsăm pe voi să vă dați cu părerea!

Vrea să nască natural

Lili Sandu a dezvăluit că își dorește să nască natural, însă decizia finală va avea loc în momentul în care se va pregăti să își aducă bebelușul pe lume, astfel că în caz de complicații, va apela la cezariană.

”Când o să vrea bebeluşul şi Dumnezeu, pentru că vreau să nasc natural, să se alinieze planetele şi să-mi şi iasă acest lucru, dar în cazul în care va exista o problemă medicală, am luat decizia împreună cu medicul meu să nu grăbim naşterea. În momentul în care voi intra în travaliu, voi face cezariană dacă va fi nevoie.”, a mai spus Lili Sandu pentru sursa citată!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest