Cum arată Loredana Groza în lenjerie intimă la 50 de ani. Imagini provocatoare cu vedeta/ GALERIE FOTO

 
+4 click pentru
galerie

La cei 50 de ani pe care îî are, Loredana Groza este lipsită de inhibiții și arată de milioane. Artista s-a lăsat pozată în intimitate, iar imaginile sunt de-a dreptul... fierbinți!

Domnilor, stați jos! Doamnelor, luați aminte. La cei 50 de ani, Loredana Groza încinge imaginația tuturor bărbaților. Poate concura oricând cu o domnișoară de 20 de ani, pentru că trupul ei este pur și simplu perfect. Excentrică, provocatoare și fără pic de inhibiții, Lori ne-a lăsat, încă o dată, fără glas!

A luat foc internetul și nu alta! Pozele incendiare pe care Loredana Groza le postează pe contul său de instagram strâng rapid sute de mii de like-uri. Iar cireașa de pe tort abia acum vine, căci vedeta s-a pozat în așternuturi, în sutien, cu sânii voluptuoși la vedere.

Artista ne-a obișnuit deja cu aparițiile ei fără inhibiții. Loredana Groza are un corp de zeiță, iar cele mai recente fotografii cu ea sunt dovada vie, că ora intese la sală au dat roade, iar imaginile din GALERIA FOTO stau drept mărturie!

Loredana Groza, noul jurat X Factor

”Sunt onorată că fac parte din acest început al X Factor și abia aștept să descopăr concurenții, talente, să fac o echipă tare și să ținem cu sufletul la gură telespectatorii, pentru că va fi un sezon senzațional. Eu cred că voi fi voi fi ca o mamă bună, ca o soție exigentă, ca o prietenă corectă și empatică, voi fi câte puțin din fiecare. Și dacă va fi necesar să fiu puțin dură o voi face, dar nu îmi stă în fire să fiu crudă. Nu e ușor să fii refuzat, dar uneori, un <Nu> la timpul potrivit face mai mult decât un <Da>, pentru că te ajută să găsești resursele pentru a continua”, a promis Loredana.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest