Cum arată mama lui Dan Bălan, în costum de baie, la 62 de ani! A făcut furori pe plajă/ FOTO

 
+6 click pentru
galerie

Mama lui Dan Bălan le dă clasă puștoaicelor de 20 de ani! Pentru “Tandi Ludmila” vârsta de 62 de ani este doar un număr, iar drept dovadă stau imaginile cu ea în costum de baie! Atât să spunem: A făcut senzație pe plajă!

Mama lui Dan Bălan este o prezență extrem de cunoscută în televiziunea din Republica Moldova, având o emisiune pe nume “Tanti Ludmila Show”. Vedeta de peste Prut este faimoasă și pentru modul în care arată, dat fiind că are 62 de ani, însă nu își trădează nicio clipă vârsta!

Ludmila Bălan arată incredibil și o știe prea bine. Iar drept dovadă stau imaginile pe care le publică pe contul său de socializare în care se îmbracă în rochii mulate și extrem de sexy care îi flatează silueta tonifiată și fără pic de grăsime.

Ultimele fotografii pe care le-a postat mama lui Dan Bălan au făcut înconjurul internetului, iar asta pentru că în ciuda vârstei de 62 de ani, Ludmila Bălan pare de 30 de ani. Și nu, nu exagerăm nici măcar un pic! Dar mai bine vă lăsam pe voi să vă delectați cu imaginile - GALERIE FOTO

Cum se menține Ludmila Bălan

Mama lui Dan Bălan și-a dezvăluit secretul care o ajută să arate atât de bine. Ludmila a mărturisit că la baza unui trup tonifiat și a unei pieli luminoase stă o alimentație sănătoasă și multă activitate fizică. Și chiar dacă este greu, rezultatele sunt cele care o motivează să nu se dea bătută.

„Trebuie să munceşti, să faci sport, să fii atentă la ce mănânci şi cum mănânci. Şi e o muncă destul de grea. E cam greu să te impui, dar am un stimul, pentru că toţi ai casei mă susţin” a spus mama lui Dan Bălan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest