Cum arată noile silicoane ale Antoniei. A făcut senzație pe internet! Imagini interzise cardiacilor/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Antonia face parte din topul celor mai frumoase femei, nu doar din România, ci și din lume! Artista are un chip angelic și un corp de zeiță pe care l-a perfecționat cu o pereche de silicoane, de senzație! Iar ultima ipostază în care s-a lăsat pozată vorbește de la sine.

Antonia este una dintre cele mai transparente artiste din țară. Iar pentru că este femeie extrem de asumată, care întotdeauna a spus lucrurilor pe nume, artista le-a dezvăluit admiratorilor săi, în urmă cu ceva timp că a fost supusă unei intervenții de mărire a bustului.

Și cum temperaturile cresc în termometre, treptat, treptat, Antonia a renunțat la articolele vestimentare de iarnă și a optat pentru unele mai... subțiri. Astfel că iubita lui Alex Velea a pozat într-o ipostază interzisă cardiacilor, cu un sutien de bikini minuscul, care a flatat eforturile medicilor esteticieni.

Așa cum era de așteptat, postarea pe instagram a strâns foaarte multe inimioare și comentarii pozitive într-un timp foarte scurt. Iar printre admiratorii Antoniei s-au numărat și vedete din showbiz-ul românesc precum Carmen Grebenișan, Alina Eremia sau Anda Adam.

S-a săturat de gurile rele

La scurt timp după ce a anunţat că şi-a schimbat silicoanele, Antonia s-a confruntat cu un val de critici şi păreri, astfel că le-a spus clar şi răspicat tuturor celor care o urmăresc, că nu le mai permite sa o tragă la răspundere pentru deciziile pe care le ia asupra vieții sale.

"Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: "De ce? Nu aveai nevoie!", "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum", please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!", a spus Antonia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest