Cum arată noua „bijuterie” pe patru roți a lui Culiță Sterp, după ce și-a vândut vechea mașină/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Culiță Sterp și-a achiziționat o adevărată „bijuterie” pe patru roți! După ce și-a vândut vechea mașină, interpretul de muzică de petrecere a devenit proprietarul unui bolid de zeci de mii de euro și muuulți cai putere!

Nici bine nu a scăpat de bolidul pe care îl avea înainte, că și-a luat un altul! Dar desigur, mult mai scump, mai frumos și mai... puternic! Culiță Sterp și-a cumpărat o mașină de vis, cu care suntem siguri că va face foarte multe drumuri, atât între casă și cântări, cât și între casă și locuința noii iubite!

Mândru din cale-afară de noua achiziție, Culiță Sterp și-a fotografiat „bijuteria” pe patru roți și le-a prezentat-o și admiratorilor săi de pe rețelele sociale. Și cine a spus că pandemia de coronavirus l-a afectat financiar pe artist, iată că noul cadou pe care și l-a făcut spune cu totul și cu totul altceva!

Are planuri de nuntă

După desparțirea de Carmen de la Slăciua, pe strada lui Culiță Sterp a răsărit soarele din nou! Artistul și-a găsit aleasa inimii și este îndrăgostit până peste cap de ea. Ba mai mult, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, cântărețul ne-a spus că are și planuri de nuntă!

”Nu mă gândesc acum în momentul ăsta ( n.r. la nunta), însă pe viitor da. Orice fată vrea să fie mireasă. Eu dacă am mai fost odată asta nu înseamnă că pe fata care o să fie cu mine să nu o fac mireasă, e ceva ce unește doi oameni. Mai mult decât căsătorie mă gândesc la copii”, a spus cântărețul de muzică de petrecere!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest