Cum arată noua iubită a lui Flick. Este o adevărată bombă sexy/ GALERIE FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Este cunoscut în toată țara, dar chiar și așa, a știut cum să își țină viața personală departe de ochii curioșilor! Iată că acum „Domnul Rimă” și-a prezentat iubita internauților și a arătat-o pe cea cu care formează un cuplu încă din primăvară!

Izolarea la domiciliu a trecut destul de repede pentru Flick, dacă este să ținem cont de persoana care i-a fost alături. Celebrul realizator de emisiuni de la Radio Zu a decis să își facă publică relația și să se laude cu bomba sexy care îi este iubită.

Și are și cu ce să se mândrească! Focoasa șatenă, pe numele său, Denisa Hodisan, este cunoscută pentru frumusețea sa, dat fiind că a câștigat numeroase premii pentru aspectul său fizic, printre care Miss Planet 2019, dar și miss Balkan 2017-2018, dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt! Convingeți-vă chiar voi și uitați-vă la imaginile din GALERIA FOTO. Mai mult de atât, tânăra este antrenor de fitness și deține o școală de modelling și de bune maniere pentru copil.

Cum și-a făcut Flick publică relația

În stilul caracteristic, „Domnul Rimă” a prezentat-o pe aleasa inimii sale prin intermediul unor versuri pe care le-a publicat pe contul său de socializare, împreună cu o imagine alături de iubita sa.

”Mă bucur că timpul zboară,
Să fim liberi iar aș vrea.
Am rămas din primăvară
Cu o mască și cu ea”
, a scris Flick pe pagina sa personală.

Ah, ce să mai! Dragostea plutește în aer! Și dacă este să ne luăm după faptul că Denisa Hodisan este prima femeie pe care Flick a prezentat-o lumii, după o bună bucată de timp, lucrurile par să fie destul de serioase între ei. Așa că, cine știe, poate peste câteva luni auzim de o nouă logodnă în showbiz-ul autohton.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest